Djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. iz sektora uprave groblja pristupili su uređivanju objekata i druge komunalne infrastrukture po gradskim grobljima.
U sklopu mrtvačnice na groblju u Posavskim Bregima prekontrolirane su i sanirane u potpunosti instalacije vodovoda i odvodnje, a isto tako i električne instalacije. Obnovljena je i zamijenjena keramika i vodokotlić, a obojan je i kompletan prostor sanitarnog čvora sa pomoćnom prostorijom te je sanitarni čvor stavljen u funkciju.

 


Djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o., Sektor uprava groblja su u zimskom periodu kada su vremenski uvjeti dozvoljavali započeli izgradnju staze na gradskom groblju Centar, između Polja 1 i Polja 2 (ulaz od Lonje).
Do sada je izvršen iskop i odvoz zemlje, postavljen geotekstil, nasuta podloga ( sitan kamen ) i izvršena priprema terena za betoniranje staze. Nakon toga započelo se s postavljanjem ograde na dijelovima na kojima je ograda oštećena ili nedostaje, a u pripremnoj fazi je i izgradnja ulaza i postavljanje ulaznih vrata do mrtvačnice.
Na gradskom groblju Šarampov Gornji postavljene su drenažne cijevi na mjestu gdje se u zadnje vrijeme zadržavala voda nakon kiša te je napravljena nova staza na dijelu groblja iza mrtvačnice.

 

 

 

20161122 131511 20170222 095128
DSCN0004 DSCN0045
DSCN0054 DSCN0056
DSCN0057