Arhiva novosti

Divlji deponij-Ulica S.Radića

28 veljače, 2020

Čišćenje divljeg deponija sa nogometnog igrališta u Ulici Stjepana Radića te montaža znaka upozorenja o zabrani odlaganja otpada.

Obnova autobusnih kućica

28 veljače, 2020

U tijeku je obnova autobusnih kućica na cijelom području Grada Ivanić-Grada. Prva obnovljena je autobusna kućica u Dubrovčaku Lijevom uz nasip (zamijenjena stakla i bojanje) .    

Autobusna kućica-Opatinec

27 veljače, 2020

U naselju Opatinec napravljen je  betonski podest za stanicu autobusa školske djece te je postavljena novoizrađena autobusna kućica kod jezerca. Autobusne kućice djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. izrađuju samostalno.

Dječje igralište-Opatinec

26 veljače, 2020

Radovi na uređenju dječjeg igrališta u Opatincu su završeni, popravak ograde, demontaža dotrajalih sprava te montaža novoizrađenih sprava. Sprave koju su montirane djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad izrađuju samostalno. Na samom dječjem igralištu obnovljene su i parkovne klupe. PRIJE POSLIJE

Sanacija propada na kolniku

26 veljače, 2020

Sanacija propada na djelu kolnika u Ulici S.Gregorka neposredno prije skretanja u Graničarsku ulicu.

Zamjena reflektora-Park hrvatskih branitelja

14 veljače, 2020

Zamjena postojećih dotrajalih Na-reflektora novim LED reflektorima radi što bolje osvjetljenosti Spomen obilježja poginulim braniteljima u Parku hrvatskih branitelja.

Srušeno stablo u Parku hrv. branitelja

10 veljače, 2020

Usljed nevremena (jak vjetar) srušeno je stablo u Parku hrv.branitelja. Djelatnici Komunalnog centra odmah su izašli na intervenciju i uklonili isto.

Page 1 of 2
1 2