Arhiva novosti

Obnova klupa-Park hrv. branitelja

22 travnja, 2020

Obnova parkovnih klupa -sve klupe su novo obojane ( sjedišta, nasloni, postolja)  te su obnovljene montirane u Parku hrv. branitelja.

Tržnica

22 travnja, 2020

  Novom odlukom o radu tržnice djelatnici Komunalnog centra su pripremili i omogućili Opg-ovima sa područja Grada Ivanić-Grad da se vrate na tržnicu i prodaju svoje proizvode. Na poseban način su se postavile klupe, postavljene su barijere od stretch folije,... Više >>

Uređenje ograda mostova

20 travnja, 2020

Uređenje ograda mostova na cijelom području Grada Ivanić-Grada i okolice. Novo obojane su ograde na mostovima u Deanovečkom Brdu-Petica, u Cagincu-Selsa ulica i u Ivanić-Grad-Lonjska ulica. U narednom periodu  djelatnici Komunalnog centra nastavljaju sa istim radovima.

Montaža rampi

10 travnja, 2020

Montaža rampi po nalogu  Komunalnog redarstva na dvije lokacije : Breška Greda (ulaz prema aerodromu)-postava rampe na ulazu u cilju sprječavanja ulaska vozila prema objektima Aero kluba Žutička ulica (prvi put na lijevo iza nadvožnjaka)-postava rampe na samom ulazu u... Više >>

Servis umjetnog travnjaka

8 travnja, 2020

U Sportskom Parku Zelenjak djelatnici Komunalnog centra odradili su prvi samostalni  servis umjetnog travnjaka na pomoćnom terenu. Posipavanje gumenog granulata sa svim popratnim radovima (čišćenje, niveliranje, ručno posipavanje, pročešljavanje  ….).

Dječje igralište Lonja

8 travnja, 2020

Dječje igralište kod Društvenog doma Lonja je završeno. Odrađena je montaža obnovljenih i  novo izrađenih sprava koje djelatnici izrađuju samostalno od drvene građe. Postavljana je i ograde oko cijelog dječjeg igrališta radi sigurnosti djece.

Uređenje ispred stambenih zgrada u Omladinskoj ulici

6 travnja, 2020

Na zahtjev predstavnika stanara između zgrada u Omladinskoj ulici nasuprot Sportskog parka Zelenjak zamijenjeni su dotrajali stol i klupe. Prije montaže novo izrađenog stola i klupa djelatnici komunalnog centra izradili su i betonski podest. Sve navedeno djelatnici izrađuju samostalno.

Gradsko groblje Centar

2 travnja, 2020

Obnova dijela ograde od čempresa na Gradskom groblju Centar. Stari ,suhi ,dotrajali čempresi zamijenjeni su novim sadnicama čempresa. Za što bolji uspjeh novih sadnica postavljeno je navodnjavanje kap po kap.