Nastavljaju se…

15 srpnja. 2019 | Objavljeno u:

U proteklom periodu djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. obavljali su radove: košnje trave javnih zelenih površina, zelenog pojasa između kolnika i nogostupa, čišćenje i metenje pješačkih staza po parkovnim površinama, čišćenje i metenje prometnih površina, rezidbe živica, rezidbe ukrasnog grmlja, održavanje sadnica grmova i ukrasnog bilja, orezivanje drveća u naseljima Graberje Ivanićko, Caginec, Prerovec i Prečno. U nadolazećem periodu nastavlja se sa istim radovima u ostalim dijelovima Grada Ivanić-Grada i okolice.

U Garićgradskoj pokošena je zelena površina i očišćeno je dječje igralište. U Cagincu je odrađena demontaža dotrajalih sprava na dječjem igralištu te je naručena nova drvena građa od koje će djelatnici Komunalnog Centra Ivanić-Grad d.o.o. napraviti nove sprave te ih montirati u što skorije vrijeme odnosno tijekom sljedećeg tjedna.

Djelatnici Komunalnog centra također su u proteklom tjednu odradili nabavu i sadnju drveća po nalogu komunalnog redarstva u Vukovarskoj ulici ispred Roto Grad-a.

Na Trgu V. Nazora svakodnevno se plijevi i zalijeva cvijeće na cvjetnim otocima, a također se zalijevaju pelargonije koje su postavljene na stupovima javne rasvjete.

Komunalni centar Ivanić-Grad d.o.o. ovim putem želi obavijestiti sve građane Grada Ivanić-Grad da se pojavio nametnik, šimširov moljac, koji uništava šimšire na području cijele županije pa su tako napadnuti i šimširi u našem gradu. Djelatnici Komunalnog centra su sada već treći put ove godine pristupili tretiranju gradskih šimšira pri čemu su se koristili insekticidi Calypso 480SC, Confidor, AVAUNT EC te fungicide.

S obzirom na veliku površinu našeg grada, kao i sposobnost moljca da se seli sa šimšira na šimšir na velikim udaljenostima, molimo sve sugrađane koji imaju šimšire da također tretiraju svoje šimšire kako bi spriječili oporavak moljca i time uklonili njihovu prijetnju.

Obavijest o promjeni adrese sjedišta Komunalnog centra Ivanić-Grad  d.o.o.

Ovim putem Vas obavještavamo da Komunalni centar Ivanić-Grad d.o.o. od ponedjeljka 15.07.2019. godine posluje na novoj adresi: Dom hrvatskih branitelja, OMLADINSKA ULICA 30, 10 310 IVANIĆ-GRAD. Radno vrijeme, brojevi telefona, e-mail adrese ostaju nepromijenjene. Za vrijeme trajanja preseljenja na novu lokaciju poslovanja rad sa strankama, komunikacija telefonom i elektroničkom poštom može biti otežan te Vas molimo za razumijevanje.