Početkom tjedna

8 srpnja. 2019 | Objavljeno u:

U proteklom periodu djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. radili su na košnji trave, košnji zelenih pojasa između kolnika i nogostupa, čišćenju i metenju pješačkih staza po parkovnim površinama, čišćenju i metenju prometnih površina, rezidbi živica, rezidba ukrasnog grmlja, održavanje sadnica grmova i ukrasnog bilja u Kolodvorskoj ulici, Jurinčevoj ulici kod Centra za socijalnu skrb, Žitna ulica, Jurinčeva plus rotor, Garićgradska, Vulinčeva kod stambenih zgrada, Ulica Krešimira IV, Omladinska ulica kod stambenih zgrada, Vukovarska ulica, Ulica Ruža, Savska ulica te u naseljima Dubrovčak Lijevi, Caginec, Poljana Donja, Trebovec, Opatinec, Tarno i Graberje Ivanićko. U nadolazećem periodu nastavlja se sa istim radovima na ostalim dijelovima Grada Ivanić-Grada i okolice.

Djelatnici Komunalnog centra također su u proteklom tjednu odradili tarupiranje parcele iza Specijalne bolnice „Naftalan“ te uredili sve zelene površine ispred bolnice kao i kod Cinelov Shooting Centra streljane u Cagincu .


Na Trgu V. Nazora svakodnevno se odrađuje plijevljenje i zalijevanje cvijeća kao i  pelargonije koje su postavljene na stupovima javne rasvjete u centru Grada.