U proteklom razdoblju

28 ožujka. 2017 | Objavljeno u:

U proteklom razdoblju, Komunalni centar Ivanić-Grad d.o.o. je nastavio sa svojim radovima.
Nastavljeni su radovi na streljani u Žeravincu. Prilikom radova, uočeno je da krovište prokišnjava pa se pristupilo sanaciji i zamjeni cjelokupne izolacije krovišta. Nakon tih radova, pristupilo se izradi spuštenog stropa koji je ujedno i izoliran staklenom vunom, postavljena je rasvjeta meta prema naputku Streljačkog saveza i obojani su zidovi, strop i prozori. Radovi se bliže kraju, još je ostalo uređenje ulaza, ureda i sanitarnog čvora.
Počeli su radovi na obnovi i uređenju hortikulture na području Grada Ivanić-Grada. Uklonjena su stara stabla u Parku hrvatskih branitelja umjesto kojih su posađena istovrsna, nova stabla. Također je nabavljen veći broj stabala i grmova koji su posađeni na raznim lokacijama po gradu i dostavljeni Mjesnim odborima koji su iskazali potrebu za sadnicama.
Postavljene su dječje sprave na igralištu pokraj dvorane između Osnovne škole Đure Deželića i Srednje škole Ivana Šveara. Ujedno je cjelokupna zelena površina pofrezana, poravnana i posijana je na njoj trava.
U Poljani je ograđeno košarkaško igralište kako bi spriječilo da lopte odlaze na okolne ceste i time se postigla veća zaštita svih koji koriste navedeno igralište.
Krenulo se i sa radovima na redovnom održavanju mreže javne rasvjete kao i na proširenju mreže, počevši sa Širinečkom ulicom. Želimo istaknuti da su zamijenjene stare lampe kod pružnog prijelaza umjesto kojih su postavljene 4 nove LED lampe kako bi prijelaz i raskrižje bili što kvalitetnije osvijetljeni.
Na groblju Centar, radi se na betoniranju staza na kojima je uočeno stalno zadržavanje vode nakon kiša i izradi odvodnih rješenja.
Ovaj tjedan je ujedno krenula i košnja trave na cjelokupnom području Grada Ivanić-Grada.