Košnja i uređenje dječjih igrališta

29 srpnja. 2019 | Objavljeno u:

U proteklom periodu djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. radili su na košnji trave, košnji zelenih pojasa između kolnika i nogostupa, čišćenju i metenju pješačkih staza po parkovnim površinama, čišćenju i metenju prometnih površina, rezidbi živica, rezidba ukrasnog grmlja, održavanje sadnica grmova i ukrasnog bilja kod Spomen doma Alojza Vulinca, naselju Žeravinec kod stambenih objekata i osnovnoškolskog  centra, Vukovarskoj ulici, Ulici Ruža, kod Posove zgrade te naselja Breška Greda, Trebovec i Posavski Bregi. Odrađena je i rezidba živice u Ulici Eduarda Babića, Moslavačkoj ulici, Vukovarskoj ulici, Ulici kralja Tomislava. U nadolazećem periodu nastavlja se sa istim radovima na ostalim dijelovima Grada Ivanić-Grada i okolice.

Na Trgu V. Nazora svakodnevno se odrađuje plijevljenje, okopavanje i zalijevanje cvijeća na cvijetnim otocima kao i pelargonije koje su postavljene na stupovima javne rasvjete u centru Grada.

U proteklom tjednu također je odrađeno i tarupiranje bankina i  gradskih parcela sukladno programu održavanja.

Za prigodu održavanja manifestacije „Sv.Ana“ djelatnici Komunalnog centra uredili su sve površine koje su se koristile te su osigurali i potrebnu infrastrukturu. Na određenu lokaciju dostavljeni su stolovi i klupe. Odrađeno je i zatvaranje prometa sukladno izdanim rješenjima o zatvaranju prometa zbog održavanja manifestacije „Sv.Ana“ u Breškoj Gredi.

U proteklom tjednu djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad radili su na popravku i uređenju već dotrajalih sprava na dječjim igralištima u Dubrovčaku Lijevom i Posavskim Bregima. U narednih nekoliko dana sve obnovljene sprave će biti montirane na dječja igrališta te sigurne za upotrebu.

DUBROVČAK LIJEVI

POSAVSKI BREGI

Obavijest o promjeni adrese sjedišta Komunalnog centra Ivanić-Grad  d.o.o.

Ovim putem Vas obavještavamo da Komunalni centar Ivanić-Grad d.o.o. od ponedjeljka 15.07.2019 godine posluje na novoj adresi : Dom hrvatskih branitelja, OMLADINSKA ULICA 30, 10310 IVANIĆ-GRAD. Radno vrijeme, brojevi telefona, e-mail adrese ostaju nepromijenjene. Komunikacija telefonom još uvijek je otežana te Vas molimo za razumijevanje.