Redovno održavanje

6 kolovoza. 2019 | Objavljeno u:

U proteklom periodu djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. obavljali su radove  košnje trave javnih zelenih površina, zelenih pojasa između kolnika i nogostupa, čišćenju i metenju pješačkih staza po parkovnim površinama, čišćenju i metenju prometnih površina, rezidbi živica, rezidba ukrasnog grmlja, održavanje sadnica grmova i ukrasnog bilja, orezivanje drveća u naseljima Graberje Ivanićko, Caginec, Šumećani, Donja Poljana i Dubrovčak Lijevi. U nadolazećem periodu nastavlja se sa istim radovima u ostalim dijelovima Grada Ivanić-Grada i okolice.

U Posavskim Bregima  odrađena je demontaža dotrajalih sprava na dječjem igralištu te su od drvene građe djelatnici Komunalnog centra napravili nove sprave koje su montirane u proteklom tjednu.

Na Trgu V. Nazora svakodnevno se odrađuje plijevljenje i zalijevanje cvijeća na cvjetnim otocima, kao i zalijevanje pelargonija koje su postavljene na stupovima javne rasvjete u centru grada.

 

Komunalni centar Ivanić-Grad ovim putem želi obavijestiti o dezinsekciji komaraca na području Ivanić -Grada

Škarda-sanitarna zaštita d.o.o. Čazma vršiti će larvicidno i adulticidno tretiranje komaraca u Ivanić Gradu sa prigradskim naseljima dana 07. kolovoza u večernjim satima.

Tretiranje će se provoditi sa zemlje izlaganjem granula, te sa aparatima mobil-star i Swinfog, insekticidnim sredstvima III skupine na bazi permetrina i temefosa. Navedeni insekticidi neznatno su opasni za čovjeka i njegovu okolinu, a u okolišu ne zaostaju jer su biorazgradivi.

Insekticidi imaju Odobrenje i Rješenje Ministarstva zdravlja RH.

U slučaju lošijeg vremena tretiranje se prenosi na slijedeći naredni dan bez oborina.

 

 

Obavijest o promjeni adrese sjedišta Komunalnog centra Ivanić-Grad  d.o.o.

Ovim putem Vas obavještavamo da Komunalni centar Ivanić-Grad d.o.o. od ponedjeljka 15.07.2019 godine posluje na novoj adresi : Dom hrvatskih branitelja, OMLADINSKA  ULICA 30, 10310 IVANIĆ-GRAD. Radno vrijeme, brojevi telefona, e-mail adrese ostaju nepromijenjene.