Tjedan uoči festivala igračaka

13 svibnja. 2019 | Objavljeno u:

 U proteklom periodu djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. radili su na redovnom čišćenju i održavanju javnih površina na području Grada. Budući, da je kiša učestala koristi se svaki trenutak za košnju zelenih površina i čišćenje pješačkih staza kako parkovnih tako i dr. javnih prometnih površina.

Nakon izvršenja uvida na terenu te utvrđenih potreba u cilju osiguranja protočnosti postojećih odvodnih jaraka i izrađenih cijevnih propusta odrađeni su slijedeći radovi:

– izmuljivanje odvodnog jarka – Graberska ulica , Ivanić-Grad

– profiliranje odvodnog jarka i uklanjanje viška zemlje – Grabersko brdo

U Poljskoj ulici u Graberskom Brdu odrađeni su radovi na poravnavanju zemljanog materijala.

U prošlom tjednu počelo se i sa održavanjem kolnika i nogostupa točnije sa krpanjem udarnih rupa koje će u budućem vremenskom periodu biti odrađeno na cijelom području Ivanić-Grada.

Ovaj vikend je bio u znaku 6. Festivala igračaka već tradicionalne manifestacije po sloganu „ Igra nikada ne umara “ koju organizira Turistička zajednica Ivanić-Grad, Tvornice smijeha i Udruga Tetragon pod pokroviteljstvom Grada Ivanić-Grada.

Djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. su za tu prigodu uredili sve površine koje će se koristiti za tu manifestaciju te su osigurali potrebnu infrastrukturu. Na određenim lokacijama postavili su štandove, šatore, stolove i klupe i ostale popratne sadržaje koji će se koristiti za Festival igračaka. Nakon što je manifestacija uspješno završila djelatnici KCIG-a su sve korištene lokacije vratili u prvobitno stanje za daljnje korištenje .

Od ove subote 11.05. pa sve do 29.06.2019 na Malom trgu uz tržnicu Maznica počeo je i Sajam OPG-ova. Za promociju i prodaju domaćih poljoprivrednih i ostalih proizvoda djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. postavljaju štandove i sve potrebno za realizaciju istog u navedenom terminu. Prva subota je u znaku 6.Festivala igračaka pa je i sami sajam OPG-a sa Malog trga premješten ispred OŠ Đure Deželića.