U skladu s vremenskim prilikama

20 svibnja. 2019 | Objavljeno u:

Početak tjedna obilježen je vremenskim neprilikama kišom i olujnim nevremenom koje su prouzročile niz poteškoća popucalo granje na stablima, nanosi raznog otpada po prometnicama, parkiralištima i svim ostalim javnim površinama. Djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. su u vrlo kratkom roku odradili sve radove kako po pozivima građana tako i samoinicijativno, a kako bi se uspostavio normalni režim funkcioniranja Grada.

U tijeku tjedna, a u skladu sa vremenskim prilikama odrađeni su radovi na košnji te se iskoristilo maksimalno vrijeme kada nije bilo oborina.

U naselju Deanovec odrađena je košnja svih zelenih površina i čišćenje asfaltiranih površina od pokošene trave sukladno programu održavanja gdje je u subotu 18.05.2019. održan 12. Vatrogasni kup.

Djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. sudjelovali su i u pripremi za Izložbu inovacija sa montažom i demontažom šatora i uređenjem javnih površina.

Ove subote 18.05.2019. Sajam OPG-a održao se na Malom trgu uz tržnicu Maznica gdje su djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad postavili štandove za promociju i prodaju domaćih poljoprivrednih i ostalih proizvoda. Sajam OPG-a održava se svake subote do 29.06.2019.

U nadi da će nam uskoro doći ljepše i stabilnije vrijeme djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. su uredili tj. obnovili sprave za dječja igrališta koje se nalaze u Ulici Ruža i igralište između stambenih zgrada (Omladinska i Dubrovačka ulica) nasuprot SP Zelenjak. Obnovljene sprave biti će postavljene sa prvim znakovima stabilnijeg vremena.

U prethodna dva tjedna djelatnici Komunalnog centra kada vremenske prilike nisu prikladne za obavljanje vanjskih radova uređuju prostorije u Domu hrvatskih branitelja koje će se koristiti za urede Komunalnog centra, političkih stranaka i udruge branitelja.